SPICE pārdodu

Тема в разделе "Privātie piedāvājumi par pārdošanu", создана пользователем DESTRUCK, 7/9/17.

Внимание, вы находитесь на запасном форуме который не работает и не будет работать, он просто для общения на случай если основной не работает.не покупайте тут не у кого! Основной форум Legalizer.info Legalizer.vip Legalizer.cc Legalizer.info Legalizer.vip Legalizer.cc
  1. TS
    DESTRUCK

DESTRUCK Не покупай у меня!

Оценки:
    +0/0/-0
    Pārdodu spaisu

10 grami
    = 120 eiro

Tā gadijās, ka manā īpašumā ir nonācis neliels daudzums spaisa.

Pārdošu pa puscenu visu uzreiz. Konts(swed) un slēpnis Rīgā.

Stiprums 8 no 10, pēc 1 mēģinājuma. Iepīpē labi, stiprāks par vidējo.

Rakstīt šeit vai ēpastā.

Ir pieejami foto

2. TS
    DESTRUCK

Оценки:
    +0/0/-0
  3. TS
    DESTRUCK

Оценки:
    +0/0/-0
    Sakarā ar to, ka aktivitāte ir ļoti maza, es samazinu cenu līdz 100 eiro !!! Uz doto brīdi šim sludinājumam ir tikai 29 skatījumi ...

4. TS
    DESTRUCK

Оценки:
    +0/0/-0
    Gandrīz viss ir izpārdots palikuši 3 grami, ja kādu interesē - cena 40 euro

5. Pavlechenko

Pavlechenko Рижское село.

Оценки:
    +15/0/-0
  6. bad-boy

bad-boy Не покупай у меня!

Оценки:
    +2/0/-0
    Да это не опытный кидала. Можно сразу понять что кидала, дает в открытую свой номер счета, а по мылу можно вычислить кто это, короче чел засветился конкретно, что такой чувак может продавать ?

7. TS
    DESTRUCK

Оценки:
    +0/0/-0
    Крек ты обидился что тебе бесплатно не дали ? Если дaвать пробники то уж точно не человеку который тут пытался развести людей со своим магазам Кинг и платные пробники :) У меня не магаз я скинул и забыл ... Спайс взяли без проблем, правдо долго ждал. Вы оба тут как и все регестранцы из лв ждёте халяву :D

Krek где я засветился ? Почитая твои посты я чуть не охуел. Ты переобуваешься на ходу по десять раз :D а сейчас злишься. Тебя забанили за то что пытался развести людей... Конечно же ты во всех кидал видиш. Можете не брать этот товар не на вас .. Пруф что я кидала есть у тебя ? :) а вот ты по факту забанен за попытку провернуть дичь невероятную а потом сменил ник и только дураку не ясно что это ты с новым ником. Мастер шифрования :D это просто смешно. И ты ещё мне говориш что я засветился :D Пардон за ошибки, я не русский.

8. bad-boy

Оценки:
    +2/0/-0
    Мне не надо бесплатно, я сам могу все что захочу достать.

Я показывал фотки товара с датой и ником когда хотел открыть здесь магазин.

А у тебя по ходу ничего нет. Ну тогда сделай фотку товара с датой и ником, докажи что ты не кидала.

А ты ничего не покажешь, потому что у тебя ничего нет.

9. TS
    DESTRUCK

Оценки:
    +0/0/-0
    Esmu informēts par to, ka šeit ir jāizvieto bildes ar mantu un niku utt. bet es izvēlējos uzrādīt bildes potenciālajiem pircējiem, kuri raksta epastā uzreiz ar viņu niku.
    Uzņemt vienu bildi ar savu niku nav nekādas mākas, tik pat labi es varu nopirkt pats sev lietošanai, nobildēt ar niku un datumu un tad tā bilde te karāsies pusgadu.

Man nevajag tev neko pierādīt :) tu šeit administrators vai kas ? Tu bieži prasi visiem parādi to, parādi šito ... Ja negribi vari nepirkt, neviens tev neliek :) Ja patīk rakstīt brīdinājumus par to ka kāds ir krāpnieks - tās ir tavas tiesības - vari to darīt, man tas netraucēs.

P.S. pēc tavas uzvedības var noprast, ka esi uzmetējs. Tava doma ir savākt kārtīgi naudas un pazust. Jo visi tavi piedāvājumi ir tendēti uz to lai tev iesūta naudu vairāki cilvēki šodien, bet prece būs rīt. Piemēram ar to veikalu vai tad kad tu apgalvo, ka tev ir viss neieciešamais lai kko uzsāktu, bet pietrūkst cilvēki. Ja tu reāli varētu kaut ko uzsākt, tu noteikti varētu savākt pats naudu, bet tu skrien pa priekšu notikumiem, izdomā kaut kādus pastus kurus jāgaida :D un vēl atcerējos piedāvajumu pārdot marihuānu pa 25euro/g :D :D :D tu vienkārši gaidi izdevību te noraut naudu, bet tikmēr ienāc iečekot vai nav kāds tests pieejams. Priekš kam tev tests ja tu tikko uzrakstīji, ka pats visu spēj dabūt ??? :) neredzu to lai tu būtu testeris šeit ... pats pirmais sāki ākstīties

Kāda bija tava motivācija kad gribēji pierunāt iedot tev testu ? :) Es saprotu. Tur nav nekas traks, palūgt lai iedod un ielietot par velti, tā dara. Bet pēc tam kad neiedod ureiz skriet un te rakstīt par to nezini 100% Tas ir kā apvainots vecis kuram vecene neiedod seksu un šis uzreiz skrien visiem stāstīt ka vecene ir mauka :D :D :D

10. bad-boy

Оценки:
    +2/0/-0
    Es gribeju tev tikaj palidzet, par testu, es vareju uzrakstit labu astaksme un izdarit bildes ar dabutu preci, lai tu varetu atri pardodo parejo.

Nu ar tevi vis jau skaidrs, daudz plapa un neko nevar pieradit, visi jau saprata kas tu esi isteniba, paliec sveiks.

11. Goša

Goša Не покупай у меня!

Оценки:
    +10/0/-2
    Čau visiem!! Esmu sastapies slikta pieredze, ne konkrēti ar šo cilvēku netaisos aizvainot, bet ir jābūt bilde, tests,nevis 100e bankas konts ņem uzreiz muļķības-kāds atsauksmes ir uzrakstījis pa šo dīleru!!!????

12. Goša

Goša Не покупай у меня!

Оценки:
    +10/0/-2
    Ir tests uzrakstu tip report!!

13. TS
    DESTRUCK

Оценки:
    +0/0/-0
    Spaisons jau ir beidzies !!!

14. Goša